Jäsenyys

sity logoYhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä sensorisen integraation teorian ja terapiakoulutuksen käynyt terapeutti.

Kannatusjäseneksi voi liittyä terapeutti tai muu ammattihenkilö, joka on kiinnostunut sensorisen integraation teoriasta / terapiasta.

Jäsenmaksu on 40 euroa.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä, haluat muuttaa jäsentietojasi tai olet hukannut jäsenmaksusi ota yhteyttä jäsenrekisterin pitäjään: sity.jasenrekisteri@sity.fi

Jäsen saa yhdistykseltä salasanan, jolla hän pääsee yhdistyksen kotisivujen vain jäsenille tarkoitettuun osaan. Yhdistys lähettää jäsenilleen säännöllisesti jäsenkirjeitä liittyen ajankohtaisiin tapahtumiin, koulutuksiin jne. sekä kerran vuodessa jäsenjulkaisun. Jäsen saa alennusta myös yhdistyksen järjestämistä kolmenpäivän koulutuksista.

Jäsenyyttä voit hakea: JÄSENEKSI

Hakemuksesi käsitellään sen saavuttua seuraavassa hallituksen kokouksessa.